Besøgende

· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 7
· Nyeste bruger: laust

Log ind

Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

FAQ: Vejledning

FAQ / OSS (Ofte Stillede Spørgsmål) >Vejledning
1. Hvordan fungerer hjemmesiden?2. Hvordan får man medaljer?3. Har andre adgang til mit barns aktivitet på siden?
1. Hvordan fungerer hjemmesiden?
Hjemmesiden er beregnet på at give børn mulighed for at øve hovedregning. Når man opretter sig som bruger, får man mulighed for at øve hovedregning på regnestykker med de almindelige regnearter (plus, minus, gange og division). Man kan vælge regneart i menulinien.

I udgangspunktet tildeles man så en sværhedsgrad, som de fleste burde kunne følge med til. Hvis man så regner stykkerne rigtigt, vil sværhedsgraden efterhånden øges (efter hver 10. regnestykke, evalueres resultatet), svarer man derimod forkert vil niveauet blive sænket.

Hvis brugeren oplever at det bliver for svært, kan man sætte et flueben, der fortæller hjemmesiden, at "niveauet skal skrues ned". Man kan også sætte en radio-button, således at niveauet ikke længere øges/sænkes.
Top
2. Hvordan får man medaljer?
Man får en medalje hver gang man opnår en highscore. Hvis man næsten ingen fejl har haft i forbindelse med highscoren så får man en sølvmedalje. Hvis man har haft lidt flere fejl, får man en bronze-medalje. Hvis man opnår tilsammen frem bronze-medaljer, bliver disse konverteret til en sølvmedalje. Hvis man opnår fem sølvmedaljer, bliver disse konverteret til en guldmedalje.
Top
3. Har andre adgang til mit barns aktivitet på siden?
Ja, jeg kan som administrator af hjemmesiden, se hvor mange regnestykker dit barn har regnet og hvilket niveau det har opnået. Disse oplysninger vil ikke blive videregivet til nogen.

Er du alligevel utryg ved dét, så kan jeg tilbyde at fremsende koden til hjemmesiden, så du selv kan lægge det ud på din egen hjemmeside. For at lave en tilsvarende hjemmeside andetsteds skal du have et vist kendskab til opsætning af hjemmesider. Fx bør det ikke skræmme dig at skulle sætte et Php-fusion CMS op (se Link)
Top
Siden dannet på: 0,50 sekunder
263,611 Unikke besøg